egymásba bújtunk
mint az ördögök
angyalbőrbe
a hús alá
szivárogtunk
és keringtünk
körbe-körbe
szív és agy között
mintha őssejtekkel
játszanánk el
hogy ami te vagy
az én vagyok
és még a fény is
éppen úgy
törik meg
szemünkben
és tűnik a varázs
retina-petting
még semmi más