valamit visz
felszálltak a buszra a lány
beférkőzött a magánszférámon
belülre és neki kezdtek a lelkizésnek
a fiú volt fölényben
megnyomta a gombot
a szavakat hogy ő itt leszáll
a lány sírva kérlelni kezdte: ne tegye
zavarba jövök az érzelemnyilvánítás
ilyen látványos módjától
néztem ki az ablakon
nem volt elég hangos a dialógus
ahhoz hogy tudjam mi volt a kiváltó ok
lefogadom valaki megcsalt valakit
lefogadom ki fognak békülni
vagy ha nem
a lány túl lesz rajta
a fiú meg megtanul szenvedni
úgy kell neki
miért nem gondolkodott korábban
hétágra süt a nap
ha nem látnád
tiszta a lég odakint
a szél tisztítja el a felhő koszmókat a duna fölött
a part menti házak színes mozaik kockák
összefolynak ahogy hunyorítok
valamit visz a víz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.