Mire van az ember feje?
Hogy gondoljon
Arra mi lesz
Egykor
Ennek a
Világnak a
Sorsa, de nem
Elég gondolkodni,
Mert azzal nem megyünk
Semmire, és azzal sem, hogy
Ezt leírtam, csak gondoltam gondolok
Rá, hogy mi lesz egykor a világgal, és hogy
Nem elég gondolkodni, mert azzal nem megyünk semmire.