Nem hiba
Ne kérdezz semmit, és nem hazudok.
Benned nyár dúl, bennem lelkifurdalás.
Ha nem szólnék hozzád, ne légy unott.
Fecseghetnél, de inkább mással árts.
Furcsa évszak ez. Ülj ide mellém!
Ha érintesz is, csak egész finoman.
Tégy úgy, mintha velem lopva mernél -
Játsszuk el, hogy szeretsz- légy most pont olyan.
Fagyos kezeim mégse titkolhatom.
Lila bőr körülöttünk a délután.
Ittléted nem hiba, nem is oltalom.
Keveset szólok. És azt is sután.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.