Ma megint könyvet írnék.
Az lenne a címe: Cigány a temetésen.
Egy tanárnőről szólna, aki nem én vagyok,
meg egy diákról, aki nem ő.
A gyerek beleszeretne a nőbe, nem belém,
és végül megölné őt, nem engem.
Vajon hány követ, keresztet kapnék érte, nem érted?