Pataki Lili
A mû
Legyen velős!
Lehetőleg agy- velős,
tömör, gyönyör.
Alkotó-, részint korszak-,
s korántsem altató
jellegű tervezett, szervezett
Képi-, nyelvi-, totális
egység,
egyszerű, érthető, jelenség
A mű.
Ne legyek én,
ne legyél te,
csak ő legyen,
S ha nekem tetszik,
neked is, talán,
idővel elbíráltatik,
Mint senyvedő,
szenvedő szerkezet,
fejlődésben megállt szervezet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|