Bölcsen pislogok de tudom hogy ez nem jelent
semmit
az a csomópont hiányzik amit a hiányod
elvitt
mint sértett sirály szárnyalok és úgy próbálok elrepülni
tőled
vad sivítással szemrehányást tenni az
időnek
korsónyi kincsem szétbukdácsolt a
tájba
már nem vagy és egyedül nem tudok
kapni utána