istenkeresés
találkoztam a krsnás fiúval
akivel szoktam találkozni
láttam a szemében hogy
felismer és örül nekem
én is örülök neki
el szoktunk beszélgetni
kicsit a világ dolgairól
közterületen
megáll az idő nekünk
mások rohannak tovább
körülöttünk
van hogy fizetni se tudok érte
azt mondja nem baj
csak beszélgetünk kicsit
megkérdi hogy vagyok
ételre gyűjt a rászorulóknak
ha van oda adom neki
tehát nem az idejét veszem
meg tkp de külső szemlélő
ha lenne (van?) nyugodtan
hihetné ezt mert
semmi sincs ingyen
egyrészt másrészt
van az a fránya
ok okozati összefüggés
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.