Húsvét
Nyugszik, ül a fűben.
Ruhája durva, mint a föld.
Ha fellebeg, nem látni,
a szél vagy az izmok játéka-e.
Nyugszik, ül a fűben.
Ragyogó - körülötte a föld -, mint egy pocsolya.
Mosolyog, mint a pocsolyánál egy gyerek,
szép, mint a gyerek hajója.
Nyugszik, ül a fűben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Kortárs, 2004/10