Ez lennél nekem?
Elszakadt, ám meg sem font fonál,
kiivott, de töltetlen pohár,
bánatba hajló, sötét pirkadat,
hervadt rügy, mely soha sem fakadt.
Anyja méhében halt kacagó gyermek,
ki nem ásott betemetett vermek,
könnycsepp, mit sosem sírtak el,
kérdés, melyre senki nem felel.
Kockaforma, elgurult golyó,
forrás nélküli kiszáradt folyó,
kínok kínja, mi nem gyötör,
üvegtelen, széttört tükör.
Meg nem lépett lépés,
inger nélküli érzés,
test s lélek nélküli szerelem…
Ez lennél nekem?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.