Ó, azok a metróhosszú-éjszakák,
amikor a kerekek lecsúsznak a
sínekről és vibrálni kezd
a szocreál világítás…
-…a múltkor, valakit felakasztottak
egy kapaszkodóba, mert terroristának
nézték…
addig mi kilopkodtuk a farzsebekből
az igazolványokat, és egész este röhögtünk…-