Ha megjön az ihlet
ha megjön az ihlet a hathúszassal
leszállok a falvédőről esküszöm
lába elé terítem összes kacatom
kedvére válogasson s mit kidobnék
nekiadom
ha megjön az ihlet a hathúszassal
megfáradt múzsám elkapom
s rímet rímbe öltve sétálunk majd
sorra színre szökkenő pompás
verslábakon
ha megjön az ihlet a hathúszassal
az ellenvonatra rögtön felrakom
hagyjon böfögni meccset nézni
kit érdekel ha fiókomban lírává
forrad a lom
ha megjön az ihlet a hathúszassal
mit is csináljak nem tudom
kéretlen tér be házamba ismét
s én gyűlölöm átkozom tépem
és megírom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.