Szeretkezéseink szerkezete
az éjt nappallá téve próbáltuk
javítani szeretkezéseink szerkezetét
( te magad alatt én alattad és mind
a ketten magunkon kívül de nem ön
kívületben ha érted mire gondolok )
valaki vagy valami helyett szavakat
félmondatokat eregetve ( a plafon alatt
lebegtek gyűltek mint szájunk sarkában
a hazugság kesernyés macskaméze ) s ha
mindehhez hozzáveszed hogy az életünkkel
játszottunk tulajdonképpen nevetséges
( sírnivaló ) ahogy ott fekszel kezedben
az irdatlan csavarkulccsal s megfeszülsz-
meglazulsz megfeszülsz-meglazulsz
testem keresztjén pontos fedésbe
hozhatatlanul
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.