azt hittem hogy egymással szemben ülünk
hogy ülünk az asztalunknál az italaink
mellett azokat dédelgetve és egymást
nézzük közben beszélgétünk valamiről
semmiről mindenről miközben egyedül
ültem az asztalnál dédelgettem az italom
vagy csak ültem mellette és beszéltem
szemközt magam elé semmiről mindenről
vagy valamiről csak neked - később meg
jöttél különös hogy egy szót sem szoltunk többet