Gvesz hú
Te csak aludj szépen. Hún yd
le szemed.Lehet, nem alsz ol,
csak színleled. Helyedben
én sem tudnék, megleh et,
Álmom ellopná a retten et.
Mert a baj nem veled
van, mással!Nem
is a társadalmi
ekcémával, Ne
m a lopással,
bűnőzéssel,A behaj
tói üldözéssel. Hanem
a kétségbeeséssel...
Szabadság, elvakult
Szabadság, gyönyörű
Szabadság, kár érted
Szabadség, hol vagy
Szabadság, hol vagy?
Hazugság, hazugság h
Hazugság hazugság h
Hazugság hazugság h
azugság hazugság h
azugság hazugság h
azugság Hazugság h
azugság Hazugság H
azugság Hazugság hazu
gság Hazugság Hazugság h
azugság Hazugság hazugság ha
zugság Hazugság hazugság hazugság
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.