Mintha te írnád
Írok, hogy éljen szerelem
a verseimben
és te azért mosolyogsz rám,
hogy írjak sokkal szelídebben.
Nem válunk el a világtól,
együtt fáradunk
s egymásra fekszünk a porban,
bár külön temetnek, úgy halunk.
Hiába hisszük, győzelem,
mit magunk tettünk,
hisz az egész oly homogén,
minden eggyé válik felettünk.
Így mintha te írtad volna,
ezek a sorok
itt a Földön mindenkié,
teljesen mindegy, mit gondolok.
2007. november
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.