A padló alattunk
fekete. Persze nem fekete,
de mégis fekete…
Fekete fa,
mint a koporsó ott hátul…
Hol is?
Hátul, csak
ennyit tudunk.
Lassan dobban a léptünk,
persze nem egyszerre,
véletlenül sem.
A fekete padlón.
Közeledünk.
A koporsóhoz –
ami ott van hátul.
Fekete. Mint a padló…
/Felvétel újraindul…/