Hangolás.
Az akkordok magukat írják,
alig pár perccel a koncert előtt.
Megfeszülő húrok,
a csend és a hangzavar
közötti kék, átmeneti dimenzió…
Az üres kottasorok megtelnek
a kezdet és a vég tintájával
áztatott hangjegyekkel.
Felzeng az utolsó nyitány.