És meghaltam…
Nem tudom, mikor és hogyan.
Meghaltam.
Az életjelenségek szép lassan megszűntek.
Nincs már több önreflexió.
Meghaltam.
A tinta még folyt valahonnét, elkékült,
a fizikai kiterjedéssel nem bíró
maszk mellettem hevert a földön…
Meghaltam.
Valami még szólt a fülemben,
a csalás és a kárhozat akkordjai, míg a szöveg
száz változatban írta újra önmagát…
És meghaltam…