A tételek bizonyítódnak,
Nem én bizonyítom őket.
- A bolygók nem az én
Koponyám körül keringenek -,
A vonalak talán egy pontba
Futnak, de már nem látom, hol.
Valami képlet a lap szélén…
Túl sok ismeretlen.
Ismerős ismeretlenek.
Közöttük valamelyik görög betűs
Szimbólum talán én vagyok.
Írnám, mi is van az egyenlőségjel
Másik oldalán.
De nem… Mi már megoldhatatlanok
Vagyunk.