Fénydarabkák a fehér
Felszínen.
Néhány fekete szó
A levegőben,
A létezés felett
Örvénylő körök.
Ott van minden,
Múlt és jelen,
Az összes elfeledett
És még ki nem mondott szó.
Épp csak a mondat,
A mondat nem
Akar még összeállni
A kék tintacseppek között.