A hangunk együtt szólt
Valamikor…
Már csak ennyire emlékszem.
A vadrózsák mind
Elhervadtak, szépen
Egymás után.
Pedig volt víz… Volt folyó…
A tér egyszer csak
Megfordult a saját fekete tengelye körül.
Elszakadt hangszálak
Kapkodnak hangért és levegőért…
Állunk, egymással szemben.
Kezünkben fegyver, csak
Lőni nem mer még egyikünk sem…