Hallom a hangod,
Pedig nem vagy sehol.
Legalábbis nem
Az általam ismert léthatárok között…
Keresem a pillantásod,
De csak a rácsok
Néznek felém.
Rácsok, miket
Nem is látok, csak érzek…
És változtatna valamit
Ha a te szemed nézne
Rám onnan,
Ahol most a rácsok…?
Hideg volt a kezed,
Mikor utoljára megfogtam.