Táguló távlatok
Kék örvényei között
Szárnyalt, képzelt
Szárnyait láthatatlan viharok
Marták szanaszét.
Nézett.
Egyszerre előre és vissza.
Fejében acélos szavak,
Tenyerébe vésve
Egyetlen vörös név…
Tudta, hol van és mit
Kell tennie, de
A puzzle utolsó
Darabja még
Mindig hiányzott a játékból.
Csend.
A repülés a zuhanás
Közötti állapottalan állapot
Feszült drót-csendje.