Egyszerre
Egyszerre lépnek,
Lépteik acélból.
Nem látnak, nem hallanak,
Mégis észlelnek
Minden szerves létformát.
Egyszerre lépnek.
Szemük könnyes, köpenyük
Alatt valami gépszív még
Meg is dobban,
Még sincs arcuk.
Egyszerre lépnek.
Egyszerre vesznek levegőt,
Mit belélegeznek,
Valami az oxigén és a szén-monoxid
Közötti köztes vegyület.
Egyszerre mondják
A drótok által fülükbe
Súgott, jelentésüres szavakat.
Egyszerre lépnek.
Egyszerre, át életen,
Halálon, megváltáson.
Egyszerre lépnek.
Az érzékek torkát
Csizmájuk egyszerre
Tapossa meg. .
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.