Amit tudok
Az a fickó a százdollároson
Többet tudott,
Mint én vagy bármelyikünk...
Még a villámhárítót is ő találta fel,
Azt mondják.
De hol vannak ma az efféle
Bölcs emberek? Nem, azt hiszem,
Nem ott, ahol én, nem a katedrákon...
Elfeledtük.
Vagy sosem tudtuk,
Vagy amit tudtunk, nem értettük
Meg igazán.
Pedig a fák még most
Is zöld akkordokat zengnek,
Csak azt a fekete rácsokkal
Elzárt, metálzene süketítette
Fület kellene végre újra kinyitni...
Pedig az a fickó
A százdollároson
Többet tudott, mint én vagy bármelyikünk.
Nem tudok semmit,
Annyit végképp nem, mint ő tudott,
De ennyit tudok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.