Azt mondtad
Azt mondtad, valahol
Van még egy fehér esély,
Ha nem is ebben a rohadt,
Molyrágta három dimenzióban, de
Valahol, ahol fajtámbeli még nem járt,
Ott, ahol az álmokat valami beteg elme
Képes összefoldozni azzal a képzelt őrülettel,
Mit a mi világunkban mégis valóság névvel illetnek.
Még egy esélyt ígértél, küzdelem utáni teljességet, valamit,
Ami túl van az élet szóval illetett fekete-fehér filmkockák porán,
Ott, ahol nem lobognak fekete hajszálak a szélben, és nem állít meg
Semmiféle fémkéz, ahol az irányok már nem léteznek, az érzések pedig
Nem pusztán biokémiai reakciók tébolyult egyvelegének agyba vésett képletei,
Hol a magát ember névvel illető állat már nem vágja ki nyilvánosan a saját szívét.
Azt mondtad, a zarándokok valahol még meglelhetik, amit kerestek… De csak szart találtak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.