variációk bábokra
2.
lassanként hogy bomlaszt a bontó,
s az élet is hogy egyre forma
- kimondható.
cseppenként így telik a kontó:
csak még egy szemhunyásnyi norma.
egy altatóba tűnt az éj.
(a voltaktól az engedély
bevonható?)
1.
hol képtelen sikít a forma,
hol formátlan szakad a gondolat.
(kibontható?)
csak végre bármi végre volna!
(nem várnék én magamtól túl sokat.)
ha kín, ha nyűg, csak volna szó!
ha fél-, ha tő-, csak volna jó,
befonható.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.