Marcinak szeretettel, avagy egy parti ulti az ámítógéppel
Amióta édes jó apám megtanított ultizni
egy kínszenvedés az életem.
Reggel az első dolgom leülni a gép elé
és lecserélni Csabát saját magamra.
Pali, mivelhogy apámat is így nevezik mások
nyugodtan játszhat felőlem,
de Marci már egyre jobban kezd idegesíteni.
Hogy Marci ultinál adut hív, miközben partiban vagyunk,
még megbocsátható tévedés.
Na de, hogy négy ásznál ásszal jön ki hívólapnak,
már több mint egymás anyukájának emlegetése.
Ez már tényleg sértés!
Ez úton szeretném megköszönni a program alkotóinak,
hogy a játékba szerkesztettek hülyeségfaktort is!
Nekem elhihetik! Végtelenül hálás vagyok érte!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.