Kint sötét van még, de az ébrenlét
Értem nyújtja már hideg kezét.
Fürdőszoba. Kávé. Pakolok.
A két teknős is ébred, mocorog.
Ételre vár a két páncélos állat,
A sárgafülű nefrit totempár.
Etetek. Indulok. Munka vár,
Napi rutin, semmi-érdekes.
De este talán megtalál egy vers.