vers vagy írás?
(eredeti cím: leleplezés)
s a kő elenged/nem szabad semmilyen rést hagyni hogy földet érjen
ami megtörtént megtörtént
sohasem akartam verset írni
a betűk akkor is csak jöttek
tollam vezetve le-fel vissza
-előre
a vers művelet
az írás szabad
az írás vezeti a vonalat körbekör-
be sosem egyenesen előre
a vers összeadás-kivonás
csupa fejben történő művelet
fárasztó agytekervény
s te is fejem fölött csak össze s -kivontál
kombinatorika egyenlet
közben árát kerested
mi fog s ki-jönni belőle
persze már előre tudtad
hasznot akartál (vagy jót -kinek?
de az nem volt mert
a vonal csak kör(be)körbe
persze én fizetem ezt is
sebaj most már lassan a számla kiegyenlítődik
(2007.05.26)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.