életünk egy vallomás
nem érti más
csak a végső vallatók
szúrják át szemünket
egy izzó sugárral
életünk egy vallomás
akárhogy is töredelmes
szánalmas esetlen
mint jézus-szobor
a szeméttelepen
életünk egy vallomás
rettegést lehelve
a kérdés így hangzik
mi lett a hitelbe kapott
bizalommal becsülettel
és a kezdetén írjuk alá
nevünket minket jelöl
(mindent és semmit)
akkor már nem változtathatsz
nincs helyzet
csak döntés
a tiéd?