Arccal fordult a fény felé,
a sugarak formálta szavak összeolvadtak.
Új és régi valóságok keringtek szemében,
a rendszer megfulladta
a fekete örvények között…
Kinyújtotta kezét, elsiklott
előtte a fekete tintával a tér három
dimenziójába égetett képlet,
de mikor megragadta,
csak metsző forróság hatolt
a csontjaiba.
Az erek csak lüktettek tovább
agyában, míg a külső
és a belső létezés
kábelei egymásba fonódtak…