angyal-ördög
köszönöm, hogy megjelentél.
jó érzés volt megérinteni egy alvó testet.
tegnap eljött hozzám az angyal és az ördög.
vissza fogok még térni? vissza fogsz térni?
hiába. ágyban is a napló, nem tagadhatlak le.
ma éjszaka az álom. valóság volt minden érintés,
arcod, hajad, szemed, te voltál és én. egymás testében.
aztán volt egy reggeli álom, mással voltál.
csak a már nem vagy
hangzik úgy, voltál.
de amíg testét érinthetem, hiszem, vagyok.
ha néha kezed nyújtod, egy mosoly, hinnem kell, vagy.
ha ördög birtokol is, angyalban élek.
mindez talán szebb, mint maga a szabadság, boldogság.
mégis ember volnék.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.