Állt a tengerparton,
a zöld hullámok
néhány cseppje lábához ért.
A nap lassan zuhant
a horizonton túli sírgödör felé.
Szemében még lefestett
az utolsó napsugár
egy arcot, halvány,
ragyogó, sárga körvonalakkal…
Az arc a lemenő
nappal együtt merült
hullámsírba.