Mindennel összefüggő fogalmak és
vonalak, érinthetetlen origóból
kifelé táguló, végtelen ezüst pókháló.
Kiszámíthatatlanul egymásba kapcsolódó
fém csuklópántok,
önmagukba mindig visszatérő elemek.
Soktekervényes agyak átláthatatlan
hálózata,
a létezés tervrajzok
és képletek közé szorított
sötétkék
tintás
paródiája.