Szunnyadó, halottnak hitt tervek
öntötték magukat újra formába
egyetlen pillanat alatt. Két barna szem
örvénye elnyelte az eddig szilárdnak
hitt képleteket.
A létezés fordult egyet
a tengelye körül,
a pillanatok egyetlen arc körül
kezdett el keringeni.
Szárnycsapások a telihold
mögött,
visszaforduló kémiai folyamatok
a dimenziók nélküli tér üveghatárait széttörve.
Halk lépések.
Egyre közelebbről.