Huszonegy század
jön a szó vagy elrepül
buszhoz csattan, rosszra száll
néha-néha megkerül
de engem, engem nem talál.
várlak így és várlak ott
anyád legyek, talán papod,
ha kék ígéret megfagyott
annyi elég, ha hallgatok.
Mossak padlót vagy felvegyem
hű kiránylány jelmezem
felfordult már minden herceg
a leértékelt rózsakertek
ölén
szegény a legény
itt egy leszázalékolt lovag
mert megbotlik az ember
fapados járatán ha fogad
csak friss csapvizet rendel
huszonegy század, már belefáradt...
félholdkor hamisan zeng az áltrubadúr
öreg Romantika, fogd be a szádat!
Tavasszal akciós szerelem dúl.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.