Kék és világoszöld fátyol
Lengi körül, ahogy táncol.
Két szemében a nap lángol.
Haja a friss tavaszi szél.
Mosolya száz csodát ígér.
Ahogy lép, hajlik, ring, forog,
Felszikráznak a csillagok,
Fényesebben ragyog a hold.
Minden lépte nyoma virág.
Táncától szebb lesz a világ.