Mindig ugyanazok
a képek,
az éjszaka meztelen
fekete valója.
Kánkánozó csillagok,
agyonlőtt érzések
visszaverődései.
A létezés felett
lassan keringő
baglyok sejtelmes,
mélykék szárnycsapásai.
Ami az idő egy pontjában
létezett, egy másikban
már nem fog többé.