Vihar heteken keresztül,
géppuskatűzként a betonba csapódó
ezüst esőcseppek.
Egymással szemben futkosó vak,
fekete esernyők, valami bizarr,
érthetetlen körtáncot járva.
Korábban elhangzott szavak újra
egymásba láncolódása.
Kiiktatódó halál.
Jelenet vége.
Kamera újraindul.