A kutyát elkaparták
a kert végében,
miután kimúlt szegény.
Süket volt már,
félig vak és a szaglása
sem volt a régi,
de azért még élhetett volna
pár évet.
A bolhák
kötelet fontak
a megmaradt
szőrszálakból
és felkötték
magukat
a sírgödör
körüli
virágokra.