Egyszerû
Ma denevér vagyok,
holnap teve a világ egy másik
szegletén.
Beszélem az összes létező
nyelvét, a szél hozza
a napi híreket.
Ilyen egyszerű.
Van értelme kezemben
a távcsöves puskának
és a hajnalvágtának,
bár más-más pillanatokban.
Minden egyszerű.
Nem, ők nem értik meg,
mennyire kevés elemből
is áll a képlet, minden bonyolult
krikszkraksz, mi hozzá vezet,
púder csupán.
Én vagyok a fény és a könyvek,
de ők is, csak még
nem tudják magukról.
A szem pedig saját íriszének
mélységébe
nézve lát a legjobban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.