Elõadás
Oly könnyűnek hatott minden
a színházba menet, a forgószél
elvitte a fekete gondolatokat.
Az előadás lassanként megkezdődött,
elméje pedig eggyé vált a
tragédia félőrült szereplőivel,
úgy érezte, tudná, mit tegyen
bármelyik szereplő helyében…
Aztán a függöny lassanként legördült,
lement a szokásos taps, ő pedig egyedül
maradt a színház előterében.
Fokozatosan tudatosult benne,
hogy amit látott, a valóság volt,
és a színházból kilépve
lépett újra színpadra, már megint
ugyanabban a tragikus szerepben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.