Az irónia értetlensége
Ironikus, hogy az Irónia
önmagán is képes röhögni, amikor
már semminek nincs értelme és
a nagy haláljelenetek is mind lementek.
Időnként leül a vászon elé, hol a világ nagyfilmje
megállás nélkül pereg,
és elgondolkozik azon, vajon
mennyire jogosan használják őt
fel ennek az embernek nevezett bizarr
fajnak a tagjai egymás heccelésére,
mikor a legtöbb kijelentésük a film alapján
egyáltalán nem humoros, hanem véresen igaz még akkor is,
mikor magukat próbálják gúnyolni…
De szegény Irónia azóta sem nagyon találja a választ,
hiába bámulja a groteszk, egy idő után baromi unalmassá
váló képkockákat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.