A szem elbeszélte történetét,
a nap csak zuhant tovább,
ügyet sem vetve a témára.
A hetek csak múltak, a fehér fény
nem akaródzott megtörni,
alternatív akkordok kezdtek feltörni
a torokból, de a sípok végül
magukba fulladtak.
A szem csak forgott,
mint egy merevrészeg helikopter
kicsavarodott rotorja, hogy
ne kelljen látnia a képeket,
amit a vakító fehér fény
felsorakoztatott
a jelenen kívül.