Még utoljára
felállt és körülnézett,
szeme íriszét lassanként
elvörösítette a vér.
Vörösben úszott a világ,
pazar látványt nyújtva, sosem
gondolta volna, hogy még
ilyen színben is látni fogja a létet.
A funkciók lassan, egymás után
álltak le. A gondola elindult,
az evezők halkan kezdték
el szelni a vörös vizet.
Tudta, hogy nem is olyan
nagy dolog az egész.