Festett valami impresszionista őrületet,
amire ráfogta, hogy a világ.
A kusza, ezer színben játszó vonalak
nem várt helyeken rohantak egymásba,
a körök hirtelen váltottak át
négyzetekbe és háromszögekbe.
A geometria főbe lőtte magát,
ő pedig büszkén mutogatta,
hogy íme, a világ.
A világ elborzadva
ismert huszadjára önmagára
és golyót repített
saját kusza vonalakkal
teli fejébe.