Istenem, hagyj már békén!
Átkozott nagyot szeretkeztünk.
Erre jött a telefon, húgom gyermeke betegen született.
Sírtam.
Majd buktam a fizetésem felét.
Dühöngtem.
Nővérem pityeregni kezdett, a férje elhagyta egy másik nőért.
Sajnos megesik.
Ekkor hívott a párom, a nagyapja örökre elaludt.
Újra rágyújtottam.
A temetés után újabb hívás következett, a baba leukémiás.
Na, még egy doboz cigit, és igyunk is rá!
Aztán a főnököm szólt, öt és fél embert el kell bocsátaniuk, szerződésesként nem tarthatnak meg engem, de egy év múlva visszavárnak.
Kerestem új melót.
Nem tartom magam szerencsétlennek, de…
Istenem, hagyj már békén!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.