Daráló
Daráló
Fázós reggelen, kabátom felveszem
Álmos mozdulat elűzi a gondokat
Tovább
Meghal a tegnapom, mi jön ma nem tudom
Nem vár az életem elszalad nélkülem
Tovább
Mindég ugyanaz a feladat behavaz
Ismét tenni, a célokért menni
Tovább
Legszebb percem az agyamba rejtem
Ha vége a napnak, a kegyetlen harcnak
Tovább
Látom az otthonom hangjait hallhatom
Hiszem, hogy miattunk, minden mit kihagytunk
Tovább
Várom a holnapot s ha erőm már elhagyott
Néznek az emberek arcukon döbbenet
Tovább
……sírnak a múltamon szállok az utamon….tovább
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.